Nordic Rack -Bike

1609 2599 

Poista

Tuotekuvaus

Nordic Rack -Bike

Innovatiivisissa tuotteissamme yhdistyy kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä tilan- ja ajansäästö.

Nordic Rackin Bike on toimiston ja sisäpyöräilyn kompakti yhdistelmä. Nordic Rack Bike toimitetaan valitsemasi laadukkaan Garmin Tacx sisäpyöräily älytrainerin/harjoitusvastuksen kanssa. Toimittamamme Garmin Tacx pyörätrainerit ovat yhteensopivia  Zwift virtuaalipyöräily applikaation kanssa.

Säädettävän ja alas kääntyvän pöydän avulla muutat toimistopisteen muutamassa sekunnissa kuntoilupisteeksi ja takaisin. Voit myös säilyttää pyörää hyvinvointikalusteen sivussa turvallisesti.

Paranna vireyttäsi – rytmitä työpäiväsi palauttaviin ja aktivoiviin liikkeisiin. Nordic Rack on aina käytettävissäsi kun sinulle parhaiten sopii.  Nordic Rackin avulla teet myös täysipainoisen voimareenin ympäristöä ja aikaa säästäen.  Optimoidulla ergonomialla ja NANO aktivoineilla on merkittäviä pitkän aikavälin terveyshyötyjä.

Nordic Rackin skandinaavinen minimalistinen design ja funktionaalisuus ovat tärkeä osa parempaa työpäivääsi.  Valitse runkosävysi ja viimeistele toimistosi design Nordic Rackin personoitavilla suomalaisesta puusta tehdyillä pöytälevyillä.

Personoi ja varustele, oma Nordic Rack kalusteesi toiveidesi mukaan. Optiona, levypainosarjat, Genelec Kaiuttimet, kävelymatto ja sisäpyöräilyoptiot.

Parempi työelämä – Parempi elämä

 

Lisätiedot