Uusi ergonominen ja inspiroiva työmatkustaminen – The Folks Hotel

Aamu alkaa hyvällä musiikilla, kevyellä venyttelyllä sekä muutamilla kehoa avaavilla kyykyillä. Kuppi kahvia  ja maittava aamupala –  ja uusi, energinen työpäivä on valmis alkamaan!

Uudet paikat ja kohtaamiset – tuoksut ja maut – saavat silmämme avautumaan ja pysähtymään läsnäoloon. Matkustamisen kautta saadut uudet kokemukset muokkaavat meitä ihmisinä ja laajentavat näkemystämme.

Helsingin Vallila – entinen laitakaupunki ja nykyinen urbaanin elämän keskus – kutsuu kokemaan kaupungin uudella tavalla. Pasilan Konepajan teollisuusalue on mielenkiintoisten ja ajankohtaisten ravintoloiden ja baarien keskittymä, jonka ytimessä The Folks Hotel Konepaja sijaitsee.

The Folks Hotel Konepaja elää sitä ympäröivän alueen urbaanista rouheudesta. Keskeinen sijainti kulttuurikohteiden, elämysten ja liike-elämän läheisyydessä houkuttelee vieraiksi niin lapsiperheitä kuin työmatkailijoita. Hotellin kabineteissa sujuvat palaverit ja työpajat, ja ravintola Albina huolehtii vieraiden viihtyvyydestä. Kuntosali ja saunaosasto lisäävät hyvinvointia hotellivierailun aikana, ja kesäisin vieraat nauttivat kaupungin aurinkoisimmasta kattoterassista nimeltään Alexis.

“Etsimme The Folks Hotel Konepajalla aina tilaisuuksia palvella vieraitamme paremmin, ja yhteistyö Nordic Rackin kanssa onkin otettu positiivisesti vastaan majoittujien keskuudessa. Paljon majoittuvat vieraamme arvostavat omaa rauhaa, ja ergonominen työpiste taukoliikuntamahdollisuudella huoneessa avaa työmatkailijoillemme uusia mahdollisuuksia yhdistää työ- ja vapaa-aika tehokkaasti.” Aki Keskitalo, CEO, Folks Hotels Oy

Hotellihuoneen Nordic Rack -kaluste muuttuu työpöydästä täysipainoiseksi kuntoiluräkiksi muutamassa sekunnissa, ja näin asiakas voi tehdä kevyen taukojumpan tai täysipainoisen voimatreenin turvallisesti juuri kun hänelle parhaiten sopii.  Hyvän työpäivän ja treenin kruunaa huoneen lähes täydellisen soundin tuottava Genelec-äänentoisto.  

Tervetuloa The Folks Hotel Konepajaan– meillä inspiroituminen sallittua

www.folkshotels.fi