Rentoudu – Hetkeksi – Crazy Town Tampere

Ojenna kädet ylös rekkitankoon, kevennä jalat, rentouta lavat vapaaksi ja laita silmät kiinni hetkeksi -Rentoudu.

Coworking Crazy Town Tampere on avara toimisto Tampereen sydämessä. Crazy Town -ketju toimii kuudessa kaupungissa valtakunnallisesti. Crazy Town -yhteisö tarjoaa monipuolisesti työskentelytilat yrityksille. Keskellä upeaa toimistokokonaisuutta on ELOn ja Fennian kanssa yhteistyössä toteutettu SHALA-hyvinvointitila. Tilaan sijoitettu ergonominen Nordic Rack -työpiste on aktiivisessa käytössä. Nordic Rack aktivoi kehoa sekä säästää aikaa ja ympäristöä kun ylimääräisiä siirtymisiä ei tarvita.

Tutkitusti toimistotyö ja runsas istuminen passivoi ja kuormittaa niska- ja hartiaseutua. Nordic Rackin avulla jo muutaman sekunnin kehon rentoutuminen ja aktivointi lisää vireyttä työpäivääsi ja hidastaa ikääntymiseen liittyviä haittavaikutuksia. Jo 3 sekunnin rentouttava roikunta vapauttaa painetta niska-ja hartiaseudulta sekä selkärangasta, ja veri pääsee paremmin kiertämään kehossa.

“Haluamme modernilla infralla tukea työhyvinvointia ja tarjota erilaisia työpisteitä asiakkaidemme käyttöön. Nordic Rack sopii Skandinaaviseen sisustukseen, ja sen ehkä paras puoli on suoraan työpisteen yläpuolella oleva rekkitanko. Yhteisön suosituin Nordic Rack -liike onkin rentouttaa hartiat hetkeksi roikkumalla. Myös tehokkaat levytankotreenit kesken työpäivän kuuluvat aktiiviseen arkeen.” -Annika Kartano, yhteisömanageri Crazy Town Tampere.

Kuvat: Jussi Jokinen