Pyöräilytreeni kesken työpäivän? – Crazy Town Jyväskylä

Tuuletin puhaltaa lämmintä ilmaa ja rokki soi. 100 leukaa työpäivässä. Pyöräilytreeni kesken työpäivän ja maastavetoa levytangolla palaverien välissä. Ihan hulluako? Ei vaan aktiivista arkipäivää Crazy Town Jyväskylässä.

“Voimaharjoittelu tekee kokonaisvaltaisesti vahvempia ihmisiä”

Stressaavan työpäivän keventämiseen ja oman vireystilan nostamiseen on monta tapaa. Crazy Town on jäsentensä näköinen työyhteisö, joka kuuntelee toiveita ja halua tukea käyttäjiensä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jokainen yhteisön jäsen valitsee oman tapansa palautua palaverien välissä. Cowork Crazy Town Jyväskylä on moderni toimisto Jyväskylän ydinkeskustassa. Crazy Town -ketju toimii kuudessa kaupungissa valtakunnallisesti. Crazy Town -yhteisö tarjoaa monipuoliset työskentelytilat yrityksille.

Crazy Townin yläkerrasta löytyy ELOn ja Fennian kanssa yhteistyössä toteutettu Ranta-hyvinvointikeidas. Tilaan sijoitettu Nordic Rack -työpiste mahdollistaa sekä ergonomisen työteon, että monipuolisen harjoittelun kesken työpäivän. Treenipaikka on kaikkien yhteisön jäsenten käytössä. Voimatreenit kesken työpäivän ja videopalaverit toiselle mantereelle samalla pyörällä polkien ovat Crazy Town Jyväskylässä arkipäivää.

Hyvän työpäivän mahdollistaa optimaaliset työkalut – hyvä toimistoergonomia, valaistus ja äänimaailma

Aina vireystilan nostamiseen ei kuitenkaan tarvita kovaa treeniä. Joskus muutaman minuutin rentoutumisen ja hyvän tuulen tuo palmumaisema, auringonvaloa simuloiva valaistus ja hyvä soundi kotimaisilla Genelec-kaiuttimilla.

“Haluamme modernilla infralla tukea työhyvinvointia ja tarjota erilaisia mahdollisuuksia työn tekemiseen Crazy Townin yhteisön jäsenille. Nordic Rackin ergonomisen kalusteen avulla vireystilan ylläpitäminen läpi työpäivän on helppoa ja vaivatonta. Lyhyet muutaman sekunnin rentouttavat roikunnat kuten myös tehokkaat sisäpyörätreenit tai kyykyt levytangon kera kesken työpäivän kuuluvat asiakkaidemme aktiiviseen arkeen. ” -Sandra Suomäki, yhteisökoordinaattori Crazy Town Jyväskylä.

Kuvat: Polina Artemenko